top of page

Industriële betonwerken en meer bij Betonwerken Careye

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2022


Industriële betonwerken | Betonwerken West-Vlaanderen

Al meer dan tien jaar is Betonwerken Careye gespecialiseerd in het plaatsen van industriële betonvloeren, zowel voor binnen als buiten, en andere betonwerken. Niet alleen garanderen we een vakkundige en kwalitatieve uitvoering, maar we werken ook uitermate stipt en stellen ons flexibel op voor vragen van de klant.


Van calculatie en boekhouding tot werf


Wie samenwerkt met Betonwerken Careye mag rekenen op een betrouwbaar team, van calculatie en boekhouding tot de werfleiders op de werf zelf. Bovendien werkt Andy Careye zelf steeds mee, om alles in goede banen te leiden.


Op die manier wordt gestreefd naar een uitstekende en duurzame samenwerking met onze klanten, die zich vooral in de agro- en industriebouw situeren. Uiteraard kunnen ook bedrijven uit andere sectoren en zelfs particulieren steeds een beroep doen op ons voor verschillende betonwerken.Waarom kiezen voor betonwerken?


Beton is al jarenlang een populair bouwmateriaal. Zelfs in de tijd van de Grieken en de Romeinen werd al een soort beton gebruikt. Pas in de 19de en 20ste eeuw werden de technieken en materialen echter verfijnd, wat de basis vormde voor de hedendaagse betonwerken.


De toepassingen van beton zijn tegenwoordig quasi eindeloos. Vroeger werden betonwerken vooral buiten uitgevoerd, omdat het erg sterk weerbestendig is en een lange levensduur heeft. Tegenwoordig zijn er echter ook veel toepassingen voor binnen. Gepolierde betonvloeren bijvoorbeeld hebben een tijdloze uitstraling, terwijl ze uitermate onderhoudsvriendelijk zijn.Samenwerken met Betonwerken Careye


Interesse om samen te werken met ons als betrouwbare partner voor je betonvloeren? Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren of een offerte op te vragen via offertes@betonwerkencareye.be. Voor alle betonwerken in de Westhoek of elders in West-Vlaanderen ben je bij ons aan het juiste adres.Comments


bottom of page