top of page
studio_VOLT-09264.jpg
Gezocht (M/V):
Polyvalente betonarbeider

Contacteer ons via hr@betonwerkencareye.be

Polyvalente betonarbeider

 

 

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde arbeiders om ons team te versterken. Betonwerken Careye is gespecialiseerd in het gieten en polieren van beton. Ben jij een arbeider in hart en nieren die graag de handen uit de mouwen steekt? Samen met je collega’s sta je op diverse werven. Rijbewijs B is vereist. 

 

Je voornaamste taken: 

 

  • Klaarleggen van de werf voor betonstort 

  • Bekisting plaatsen 

  • Gieten en polieren van beton 

  • Metselwerken uitvoeren 

  • Zagen van vloeren

 

Over Betonwerken Careye

 

Betonwerken Careye is een groeiend bouwbedrijf in Ieper. Ons doel is om niet alleen als bedrijf te groeien, maar dit ook terug te zien bij onze medewerkers. Ons bedrijf kent een vlakke structuur waardoor er korte communicatielijnen zijn tussen de werknemers. Er heerst een cultuur waar openheid en familiariteit centraal staan.

Je komt terecht in een moderne organisatie waar je collega's je steeds met open armen ontvangen. De drinks op vrijdagavond en jaarlijkse activiteiten zijn mooie voorbeelden van hoe hecht het team is.

 

Wat bieden wij jou? 

 

Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf waarbij je rechtstreeks in contact staat met de werfleiders en de zaakvoerder. Bij een positieve samenwerking, kom je in aanmerking voor een vast contract. Je bent bereid om te werken volgens de veiligheidsinstructies van onze klant. Je bent betrouwbaar en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent flexibel ingesteld en fysieke arbeid schrikt je niet af. We bieden je een mooie marktconforme verloning en een aangename werksfeer aan. Ben je iemand die nog wil bijleren of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteren kan via info@betonwerkencareye.be

Contacteer ons!

logo-careynegatief.png

Albert Dehemlaan 16A 

8900 Ieper T +32 499 380 379
info@betonwerkencareye.be

BTW BE 0760.544.138

facebook-wit.png
instagram-wit.png

Bedankt

bottom of page