top of page

Strak en tijdloos karakter dankzij je industriële betonvloer

Bijgewerkt op: 20 mei 2022


Uitgewassen beton | Geborsteld betonEen industriële betonvloer is een veelzijdige vloer die je zowel bij industriële als bij particuliere projecten vaak ziet terugkomen. Dit is niet zonder reden want, een industriële betonvloer oogt niet enkel strak, modern en tijdloos maar is ook erg praktisch en duurzaam.


Moderne look-and-feel


Een gepolierde betonvloer oogt modern en is oersterk. De moderne look-and-feel van de vloer komt door het beton dat nagenoeg naadloos is en door de effen kleuren. Betonvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten,


Het tijdloze en strakke karakter van de vloer geeft je de mogelijkheid om te wisselen van interieur zonder een vloer die niet in het plaatje past. De neutraliteit is bij deze vloer dan ook troef.


Ben je fan van een tegelvloer? Dan kun je kiezen voor printbeton. Na het gieten van je betonvloer worden er naden ingeslepen. Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf de grootte of look-and-feel van je tegels te kiezen. Een betonvloer kan je helemaal naar je hand zetten door tal van afwerkingsmogelijkheden.


Onderhoudsvriendelijk


Je las het daarnet al een betonvloer is compleet naadloos, dit maakt de vloer zeer onderhoudsvriendelijke en hygiënische optie. Daarnaast heeft een betonvloer een lange levensduur dit komt door de slijtvastigheid.

Helemaal geen koude kille vloer


Door de egale uitstraling van een industriële betonvloer wordt vaak de associatie gemaakt met een kille vloer. Ook hier kunnen wij jou geruststellen want beton reageert niet op tempraturen. Daarnaast kunnen betonvloeren steeds gecombineerd worden met vloerverwarming of isolatie.


Heel wat mogelijkheden en dus is het aangeraden om beroep te doen op een expert voor de ideale toepassing. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Betonwerken Careye voor een optimale uitvoering van je industriële beton. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via offertes@betonwerkencareye.be.
Kommentit


bottom of page