top of page

Betonvloeren binnen of betonvloeren buiten, wat is het verschil?


Betonvloeren binnen | Betonvloeren buiten
Betonvloeren binnen | Betonvloeren buiten


Betonvloeren binnen of betonvloeren buiten: beide zijn perfect mogelijk bij Betonwerken Careye. Toch zijn er verschillende zaken die verschillen naargelang de toepassing die je verkiest.


Betonvloeren binnen


Betonvloeren binnen worden ook wel eens benoemd als glansbeton of woonbeton. Door de vele afwerkingsmogelijkheden kan je een mooie polybeton bekomen die een centrale rol inneemt in je interieur. Vaak wordt gekozen voor een gepolierde betonvloer, maar uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.


Terwijl indoor betonvloeren steeds meer hun intrede vinden bij woningen, kwam het vroeger vooral in industriële toepassingen voor. Denk maar aan grote industriehallen of bedrijven die een stoere, industriële look verkiezen. Door de verfijnde afwerkingen die momenteel mogelijk zijn, met bijvoorbeeld ook realisaties in antraciet, zwart of blauwgrijs, is woonbeton aanzienlijk populairder geworden bij particulieren. Een grote troef daarbij is dat deze betonvloeren binnen vaak veel onderhoudsvriendelijker zijn dan een traditionele vloer.


Betonvloeren buiten


Wanneer wij betonvloeren buiten plaatsen, wordt er vaker gekozen voor een dikke betonlaag. Zo kunnen ook zware voertuigen of machines probleemloos over de vloer rijden, zonder dat er sprake is van schade. Onze outdoor betonvloeren zijn daardoor ook uitermate geschikt voor de industrie.


Voorts beschik je over dezelfde afwerkingsmogelijkheden die je hebt bij betonvloeren binnen. Afwerkingen die vaker buiten voorkomen zijn uitgewassen beton - met steentjes verwerkt in de toplaag - of natuurlijk een beton terras in tegellook. Vooral dit laatste wint steeds meer aan populariteit bij particulieren, door de mooie uitstraling.


Heel wat mogelijkheden voor je betonvloeren binnen én buiten en dus is het aangeraden om beroep te doen op een expert voor de ideale aanpak Aarzel dus niet om contact op te nemen met Betonwerken Careye. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via offertes@betonwerkencareye.be.
Comments


bottom of page